Byggfirma MC Golv & Måleriservice AB

Professionell byggfirma från Dalarna

Vår byggfirma sätter kunden i centrum och erbjuder helhetslösningar med detaljkänsla! Det innebär att vi har ett brett utbud av tjänster som vi utför med stor noggrannhet och professionalism. Vi kan åta oss det mesta som har med byggnation att göra och erbjuder till exempel takrenovering och tilläggsisolering.

MC Golv & Måleriservice AB har funnits många år i branschen vilket gett oss gedigen erfarenhet och omfattande kunskaper när det gäller byggnation. Det gör att vi vågar lova hög kvalitet och fackmannamässigt utförda arbeten. Vår byggfirma och personal är medlemmar i Byggkeramikrådet, och har certifiering för våtrum. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga när de anlitar oss.

Byggfirman har sitt säte i Rättvik och utför merparten av sina uppdrag i Dalarna. Vi genomför till exempel många projekt i Leksand, Rättvik och Tällberg. MC Golv & Måleriservice AB är en flexibel byggfirma och arbetar därför även i andra delar av Sverige. Vi kan åta oss både små och stora uppdrag för företag samt privatpersoner.

Våra tjänster inom byggnation

Hos oss kan du välja mellan en mängd olika tjänster inom byggnation och snickeri. Vi arbetar till exempel med:

 • altan- och verandabygge
 • fasadarbete
 • golvslipning
 • grundarbete
 • mattläggning
 • renovering
 • takrenovering
 • tilläggsisolering
Byggfirma Dalarna
Vår byggfirma erbjuder bland annat byggnation, takrenovering och tilläggsisolering. Vi arbetar huvudsakligen i Dalarna.
Takrenovering Dalarna
Har du bestämt dig för att bygga ut eller renovera? Dags för takrenovering eller tilläggsisolering? Kontakta vår byggfirma för mer information.

När du ska välja byggfirma

Har du bestämt dig för att förverkliga ditt drömprojekt där hemma? Ska du renovera kontoret? Dags för takrenovering eller tilläggsisolering? Då är det dags att börja fundera på vilken byggfirma du ska anlita. Här följer några punkter som du kan ha i åtanke:

 • Läs på – Leta information i till exempel tidningar och på Internet. När du hittat tänkbara byggfirmor så kan du leta omdömen på nätet eller bland vänner och bekanta. Begär sedan offert från företagen, det underlättar ditt beslut.
 • Fundera över kostnaderna och priset – Gör en noggrann genomgång av kostnaderna och räkna med oförutsedda utgifter för säkerhets skull. Överväg om du vill ha fast kostnad eller löpande räkning.
 • Har du speciella önskemål? När du föreställer dig projekt – har du några speciella drömmar när det gäller till exempel material? Se till att få med det i avtalet.
 • Avtal– Skriv avtal med den byggfirma du bestämmer dig för!

MC Golv & Måleriservice AB har som policy att alltid vara lyhört för varje kunds behov och önskemål. Beskriv dina visioner för oss så kommer vi tillsammans överens om hur dessa ska förverkligas. Vi delar gärna med oss av våra kunskaper och reder gärna ut din funderingar. Vi vill vara det självklara valet för dig!

Hör gärna av dig!

Vill du ha mer information om vår byggfirma? Är du nyfiken på vad vi kan erbjuda inom till exempel byggnation, takrenovering och tilläggsisolering?
Hör av dig redan idag!