Badrumsrenovering Dalarna

Dags för badrumsrenovering?

Dags för badrumsrenovering? Hör av dig till oss på MC Golv & Måleriservice AB redan idag – vi hjälper dig gärna att skapa ett lyxigt spa i din bostad. Om ditt badrum är tråkigt och omodernt så kan vi badrumsrenovera så att det blir både tjusigt och funktionellt.

Professionell badrumsrenovering – vi har lång erfarenhet av att badrumsrenovera

MC Golv & Måleriservice AB utgår från Rättvik och en stor del av våra uppdrag går ut på att renovera badrum Dalarna. Flertalet av våra arbeten utförs i Leksand, Rättvik och Tällberg men det förekommer att vi åtar oss projekt i andra delar av Sverige. Vi har funnits i branschen sedan 1970-talet och kan därför garantera professionellt utförd badrumsrenovering.

Badrumsrenovering genom totalentreprenad

Vår verksamhet har ett nära samarbete med ett flertal erfarna aktörer på marknaden. Tack vare det kan vi erbjuda totalentreprenad vilket innebär att vi finns vid din sida från start till mål. MC Golv & Måleriservice AB ställer höga kvalitetskrav på allt arbete som utförs, allt för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt. Låt oss utföra badrumsrenovering åt dig.

Känn dig trygg när du låter oss badrumsrenovera

Vi är medlemmar i BKR, Byggkeramikrådet, samt har självklart certifiering för våtrum. Du kan med andra ord känna dig trygg när du lämnar över din badrumsrenovering i våra händer.

MC Golv & Måleriservice AB har stor materialkännedom och kan arbeta med de flesta material. Vi vet till exempel hur man utför plattsättning med kakel, klinker, mosaik eller natursten.

Renovera badrum Dalarna! Vi är specialister på badrumsrenovering och kan till exempel erbjuda plattsättning med kakel, klinker, mosaik eller natursten m.m.

Planera din badrumsrenovering

Det är både spännande och krävande att badrumsrenovera. Planerar du väl så resulterar det i ett underbart rum som du kan njuta av i många år. Vi på MC Golv & Måleriservice AB kan det mesta som har med badrumsrenovra att göra – fråga oss gärna om du känner dig osäker på något.

Ha gärna dessa punkter i åtanke när du bestämt dig för att badrumsrenovera:

    • Hitta inspiration till ditt badrum – En del vet omedelbart hur de vill att badrummet ska se ut, andra behöver fundera lite. Ett bra sätt att inspireras är att läsa inredningstidningar och att besöka badrumsbutiker. Tänk på att det är du som ska trivas i ditt badrum – följd därför din personliga smak om det är möjligt. Var även medveten om att rummet inte bara ska vara fint utan att det även ska uppfylla dina behov.
    • Gör en noggrann planering– Här finns det mycket att tänka på. Bestäm dig för vilka värmekällor du vill ha och var man måste dra el samt kontrollera vilken standard golvbrunnen har. Du bör även undersöka om rören måste bytas ut, vilka förvaringsmöjligheter som ska finnas och om du vill ha badkar eller dusch.
  • Hur ska projektet genomföras? Begär offert från fler än ett företag och jämför deras erbjudanden. Glöm inte bort att teckna avtal med firman du väljer! Var tydlig med dina behov och önskemål.

MC Golv & Måleriservice ser framemot att få renovera badrum Dalarna – eller att hjälpa dig som bor i någon annan del av Sverige.

Vi erbjuder helhetslösningar vid renovering av badrum och kök. Vi kan allt inom måleri, golv och plattsättning. Vi gör även en del snickeriarbeten.