Om MC golv & Måleriservice

Mycket mer än bara golv och måleri!

Vi är ett familjeföretag som varit i branschen i mer än 40 år. Verksamheten startades i Stockholm av far och son, Lennart och Conny Malmlöf. 1988 flyttade familjen till Rättvik i Dalarna och fortsatte sin verksamhet där. Vårt företag har utvecklats genom åren och i början av 2012 bildades MC Golv & Måleriservice AB.

Vårt mål är att göra det enkelt för dig som kund och erbjuder därför helhetslösningar som skräddarsytts efter dina önskemål. Vi på MC Golv & Måleriservice gör alltid vårt yttersta för att våra kunder ska bli så nöjda som möjligt, allt arbete utförs därför med största noggrannhet och med ett utpräglat kvalitetstänk. Alla som arbetar inom företaget drivs av en genuin vilja att alltid erbjuda god och lyhörd service.

Måleri och golv med känsla för kvalitet!

När det är dags att renovera köket eller badrummet kan vi hjälpa dig med allt inom måleri, golv, plattsättning och diverse snickeriarbeten.

Har du ett drömprojekt där det finns delar du känner dig osäker på? Vi kommer gärna med förslag på lösningar om så önskas.  Allt för att du ska få det badrum eller kök som du alltid drömt om – med vår hjälp kan du förverkliga dina visioner. Tack vare vår långa branscherfarenhet så är vi experter på det vi gör.

MC Golv & Måleriservice är specialiserade på badrum och har naturligtvis certifikat för våtrumsarbeten. Glöm inte bort att utnyttja ROT-avdraget när du anlitar oss, det sänker dina kostnader rejält.

Har du frågor eller vill du ha en offert, kontakta ditt måleri i Rättvik!

Vi erbjuder helhetslösningar vid renovering av badrum och kök. Vi kan allt inom måleri, golv och plattsättning. Vi gör även en del snickeriarbeten.