Om MC Golv & Måleriservice

Måleri och golv med känsla för kvalitet!

Välkommen till MC Golv & Måleriservice AB – ett familjeföretag i Rättvik som varit i branschen i över 30 år. Vi arbetar främst för kunder i Dalarna men även i Stockholm, fjällvärlden och övriga landet. Vi tar oss an alla typer av projekt och kunder, stora som små, företag och privatpersoner.

När det är dags att renovera köket eller badrummet kan vi hjälpa dig med allt inom måleri, golv, plattsättning och diverse snickeriarbeten. Vi vill göra det enkelt för dig och kan därför erbjuda en helhetslösning. Vi är specialiserade på badrum och är certifierade för våtrumsarbeten.

Vi jobbar för att du som kund ska vara nöjd och utför därför alltid ett arbete av hög kvalitet och håller alltid mycket god service. Behövs det kommer vi gärna med förslag och lösningar för att ge dig det kök eller badrum du alltid drömt om. Tänk på att även utnyttja ROT-avdraget när du anlitar oss.

Har du frågor eller vill du ha en offert, kontakta ditt måleri i Rättvik!

Mycket mer än bara tapeter och golv…

Vi är ett gammalt familjeföretag som arbetar med allt inom måleri och golv, plattsättning och diverse snickeriarbeten. Företaget startade på 70-talet i Stockholm av far och son, Lennart och Conny Malmlöf. 1988 flyttade familjen till Rättvik i Dalarna och fortsatte sin verksamhet där. Vi har utökat företaget och i början av 2012 bildades MC Golv & Måleriservice AB och vi har just nu fem anställda.

Vi kan och gör allt när det gäller måleri och golv för både privatpersoner och företag, stora som små. Våra kunder finns främst i Dalarna, men även i Stockholm och övriga delar av landet. Förutom golv och måleri gör vi även plattsättning och erbjuder helhetslösningar vid renovering av kök och badrum.

Det viktigaste för oss är att du som kund är nöjd, allt arbete utförs därför med största noggrannhet och kvalitet. Vi är lyhörda och hjälper gärna till med att bolla idéer om det behövs. Med lång erfarenhet i branschen är vi experter på det vi gör och håller alltid mycket god service.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer!