Måleri

MC Golv & Måleriservice AB – en målerifirma med mer än flera decenniers erfarenhet av all sorts måleri

När du anlitar oss så kan du lita på att ditt drömprojekt blir professionellt utfört! Vår målerifirma åtar sig det mesta inom måleri och kan till exempel erbjuda sprutmålning, tapetsering och måleri både inomhus samt utomhus.

Vi utför måleri och tapetsering i bostäder samt på arbetsplatser dvs. i villor, lägenheter samt på kontor. Tack vare våra gedigna kunskaper inom våra arbetsområden kan vi erbjuda i princip vad som helst när det gäller måleri! MC Golv & Måleriservice AB använder alltid professionell utrustning och färg av högsta kvalitet.

Vår målerifirma har ett team av professionella målare som lägger allt sitt fokus på att utföra sina uppdrag med kvalitet och att alltid erbjuda kundanpassad service. Vi har som policy att ha en lyhörd dialog med dig som kund och finns vid din sida under projektets gång, från start till mål.

 

Vi utför det mesta inom måleri

  • Utvändig/invändig målning
  • Sprutmålning
  • Tapetsering
  • Fönsterrenovering/målning etc
Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom måleri. Utför till exempel sprutmålning, tapetsering samt utvändig och invändig målning. Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda inom måleri? Kontakta vår målerifirma för mer information!

Erfaren målerifirma – vi erbjuder invändig och utvändig målning

Känns det som att det är dags att förnya hemmet? Är väggarna på din arbetsplats slitna och i behov av en uppfräschning? MC Golv & Måleriservice AB hjälper dig gärna att sätta färg på tillvaron genom till exempel tapetsering och måleri. Vår målerifirma erbjuder kundanpassade lösningar och är väldigt måna om att anpassa oss efter just dina behov och önskemål.

Vi som arbetar här är skickliga yrkesmålare där materialkännedom och gedigen branscherfarenhet är grunden i allt vi gör. Allt måleri inleds med ett omsorgsfullt utfört grundarbete eftersom det är avgörande för att slutresultatet ska bli hållbart och lyckat.

Att måla inomhus eller att byta tapeter är ett smart sätt att skapa förändring i tillvaron. Känner du dig osäker på vilka färger som passar eller vilken tapet som funkar bäst i dina rum? Fråga oss! Vi delar gärna med oss av våra kunskaper och ger råd kring hur du kan tänka. Det lönar sig att anlita en professionell målerifirma!

Utvändig målning innebär ofta stora och krävande projekt och det är inte ovanligt att man skjuter upp det av den anledningen. Vårt måleri har genomfört många måleriuppdrag under årens lopp och har därför stora kunskaper när det gäller olika sorters underlag och fasader. Det spelar ingen roll om det är en hel vägg som är i behov av ny färg eller om det endast är fönster som ska åtgärdas – vi hjälper dig!

Sprutmålning

Sprutmålning är en metod som underlättar för oss yrkesmålare eftersom den sparar både tid och pengar. Många upplever även att sprutmålning är skonsammare för kroppen eftersom man bland annat slipper bära på tunga färgburkar.

Den här sortens målning har tidigare främst använts på större byggarbetsplatser men tack vare de senaste årens utveckling passar sprutmålning numera även för mindre projekt. Det gäller bara att anpassa valet av utrustning efter vad man ska arbeta med.

MC Golv & Måleriservice AB har stor kompetens inom sprutmålning och vi erbjuder gärna våra tjänster till just dig!

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda inom måleri?

Är du nyfiken på sprutmålning? Behöver du information om vår målerifirma? Du är varmt välkommen att höra av dig till oss via telefon eller e-post.

MC Golv & Måleriservice finns i vackra Rättvik och arbetar för det mesta i Dalarna vilket innebär att många av våra projekt finns i Leksand, Rättvik och Tällberg. Vi kan vidga vårt verksamhetsområde om så önskas och åtar oss uppdrag i andra delar av Sverige också.

Vi erbjuder helhetslösningar vid renovering av badrum och kök. Vi kan allt inom måleri, golv och plattsättning. Vi gör även en del snickeriarbeten.